Tiedotteet

Lemonsoft Oyj ostaa työajanseurantaan keskittyvän ohjelmistoratkaisu Duunissa.fi:n

LEMONSOFT OYJ – LEHDISTÖTIEDOTE – 30.11.2022 KLO 15.00

Lemonsoft Oyj on ostanut työajanseurannan ratkaisua tarjoavan Duunissa.fi:n liiketoiminnan. Duunissa.fi on Korttilinna Oy:n kehittämä työajanseurannan ohjelmistoratkaisu, joka mahdollistaa tuntikirjausten tekemisen mobiili- tai leimauslaitteella, tuntikirjausten helpon kohdistamisen sähköisessä työajanseurannassa sekä työvuoroihin liitettävien korvauksien ja kulujen viemisen työaikakirjanpitoon.

Duunissa.fi tarjoaa ratkaisua erityisesti rakennusalalle, minkä lisäksi asiakkaita on myös teollisuudessa, tukku- ja vähittäiskaupassa sekä palvelualoilla. Ostettu liiketoiminta yhdistetään osaksi Lemonsoftin eri toimialoille tarjottavaa työajanhallinnan kokonaisratkaisua ja kauppa mahdollistaa samalla laajemman tuote- ja palvelu kokonaisuuden tarjoamisen Duunissa.fi:n asiakkaille.

Duunissa.fi:n liikevaihto vuonna 2021 oli noin 0,4 miljoonaa euroa. Liiketoiminta työllistää kaksi henkeä Helsingin toimipisteessään.

Lemonsoft Oyj:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti:

”Duunissa.fi:n ratkaisu sopii erinomaisesti osaksi Lemonsoftin kokonaisuutta ja pystymme tarjoamaan heidän laajalle asiakaskunnalleen kattavan tuote- ja palveluvalikoiman niin rakentamisessa, teollisuudessa kuin eri palvelualoillakin.”

Korttilinna Oy:n toimitusjohtaja Miikka Lindén:

"Lähdimme aikoinaan kehittämään uuden ajan työajanseurantaratkaisua helppokäyttöisyyden näkökulmasta. Avasimme Duunissa.fi -palvelun vuonna 2016. Tasaisesti kasvanut asiakasmäärä kertoo vahvasta onnistumisesta. Olemme iloisia päästessämme osaksi Lemonsoft Oyj:tä. Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajemman palvelutarjonnan. Suurin kiitos kuuluu loistavaa työtä tehneelle henkilöstöllemme, joille aukeaa nyt uusia innostavia mahdollisuuksia suuremman yhtiön siipien alla.”

TAKAISIN TIEDOTTEISIIN